På äventyr hemma

På grund av corona har jag fått nästan alla mina möten avbokade denna vecka så idag har köksbordet varit min arbetsplats och Stångån min utsikt genom fönstret. Men klockan fyra fick det vara nog och jag slog igen locket på min dator. Trots  blåsten kändes det inbjudande med en tur i skogen. Det borde gå att hitta äventyr även in på knuten bara inställningen är den rätta. Sagt och gjort, ner med kaffe och bulle i ryggsäcken och på med kängorna. / Li

Risnäs, byn där jag bor, har legat på samma plats sedan 1200-talet. Förr fanns det fem ladugårdar här men nu är det tomt på kritter.
Vårens första tussilago för min del!
Nytt hopp i en skövlad skog.
I år ska jag lära mig att äta nässelsoppa (tycker det smakar gräs), för er som redan kan är det bara ut och plocka.
Ingång till herr Grävling?
Fantastisk solnedgång som avslutning!

Ett svar på ”På äventyr hemma”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.