På rymmen

Idag hade vi tänkt att strunta i vår lilla utmaning och istället utmana de som tycker att vi borde se till att gå alla östgötaledens sträckor först innan vi sticker näsan utanför länet. Därför stack vi iväg på en liten rebellvandring runt Nävsjön, ett par mil utanför Nyköping (Sörmalnad!). En vacker sträcka på 8 km med mycket varierande natur. För mig som har norrlandspåbrå kändes det bitvis som att vandra i Västerbotten. Om du vill dit så styr du kosan mot Nävekvarn och strax innan du kommer in i samhället norr ifrån tar du av vid skylten ”Nävsjön 5”. Se upp så du inte kör över de uppspelta fjäderfäna som verkar häcka i området.

Undrar just vad hönor tycker om att leka. Hoppa (höns)hage? Akta sig för (ved)kubben?
Dagens fikautsikt
Vad gjorde han här?
På våra vandringar går vi förbi både det ena och det andra stället

Efter ett par kilometers vandring insåg vi att vi nog inte var så revolterande som vi trodde då vi blev varse att halva sjön ligger i Sörmland och halva i Östergötland. Väl hemma igen kunde vi dessutom konstatera att hela sträckan fanns med på östgötaledens hemsida och följaktligen ska räknas med i vår utmaning. Så mycket för det utbrytarförsöket!  

Tillbaka där vi började!

6 svar på ”På rymmen”

  1. eSUN is the world’s leading 3D printer material brand, dedicated to the research and development, production and sales of 3D printing materials.We supply high quality 3d printer filament, 3d printer resin and accessories worldwide.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.